set de filme 02.01.08

Filme văzute pe 2 ianuarie 2008:

A Real Summer(2007) Preambulul de jumătate de oră la Capturing Mary. Are practic o singură actriţă (Ruth Wilson) care interpretează două roluri. Monologul iniţial a lui Mary Gilbert(personaj a cărui viaţă este continuată în Capturing Mary) este urmat de dialogul ei cu noua prietenă Geraldine. A Real Summer, mai mult teatru tras pe peliculă, pare cam fără cap şi fără coadă, dar luat în legătură cu al doilea film se leagă.

Capturing Mary(2007) O adevărată operă de artă a regizorului Stephen Poliakoff. Întâlnirea dintre doi oameni, oricât de scurtă e, le poate afecta viaţa pe termen lung. Joc deosebit a lui Ruth Wilson şi a mult mai cunoscutei Maggie Smith. Greu să zici ceva despre film, trebuie văzut, mai ales de cei pasionaţi de cinematografia britanică. nota 9.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events(2004) Poveste excelentă, Jim Carrey într-un rol care i se potriveşte ca o manuşă, o fată draguţă (Emily Browning, poate reuşesc să găsesc şi Stranded). Un film emoţionant, dar lejer în acelaşi timp. nota 9.

Uknown(2006) Un film din care s-au mai făcut încă 200. Ceva gen Saw, Cube, House of 9: Pierderi de memorie, încercări de evadare, mexicani, răpiri, răscumpărări. Twisturile au fost puţine, previzibile, prea înghesuite. A mai salvat ceva jocul lui Claviezel. nota 6.


Reclame

0 Responses to “set de filme 02.01.08”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
  • 123,838 vizite
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: